Friday, June 17, 2011

blogging back ?


Assalamualaikum W.B.T
wowwww ! agak lame ye saya tak blogging.... macam-macam dah berlaku dalam kehidupan seharian...
dulu part 4 now dah part 5... senior suda...maknanyer farrah makin tua ? huh !
tua tak tua la der.. 20 tahun suda... hehehe.....

what happen in my life now ?

✿ alhamdulillah saya sihat sentiase...
✿ sentiase berada dalam keadaan bahagia even kadang-kadang  pressure dengan tugas saya... but he always support me.. tq sayang sebab selalu ingatkan saya tentang tanggungjawab saya....
✿ kerja makin belambak.. tutorial ? quiz ? test ? paperwork ?
✿ both of us now already have a "BABY".... awesome ryte ? hehe..... dia sayang sangat-sangat kat BABY dia tu  until everywhere we go together BABY always with us...
✿ suda 5 bulan kami menjadi sepasang kekasih... adakah hubungan ini akan berpanjangan hingga akhir hayat ? kita tunggu ape yang akan berlaku 7 tahun lagi... iloveyousayang...  :)
✿ saya semakin gemok...


sebenarnya saya nak cerita  semasa cuti semester saya... ape aktiviti yang saya lakukan semasa cuti semester ? adakah aktiviti berfaedah ? huhuhu..... adakah saya manfaatkan cuti semester saya tu ? nak tahu cerita  tunggu la next post ye.. 

tajuknya : OH Cuti Semesterku....


i gotta go...   daaa......


with love,
farrahlina

❤ thank you for drop here. FOLLOW and LIKE ❤

1 comment:

Yin N said...

hye..nice to read your new post..btw, you can follow me if you want coz m not longer private my blog. here, khalidanordin89.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...