Monday, December 12, 2011

Tag from my Twin, Eyda ♥


Assalamualaikum ^_^

sekarang jam saya menunjukkan pukul 12.20am
saya masih menunggu panggilan dari Incik Cinta.
so sementara menunggu Incik Cinta saya ni.
saya nak wat la tag yang saya dapat dari Eyda .


here are the RULES

  • You must post these rules in your entry.
  • Each person must post themselves in journal.
  • Answer the question that tagger had sent for you in their post.
  • Create 11 new questions for the people you have tagged to answer.
  • You must choose 11 people to tag and link them in your post.
  • Go to their page and tell them that you have tagged HIM/HER.
  • No tag back allowed.
  • No stuff in tagging section about/ YOU ARE TAGGED IF YOU ARE READING THIS /you legitimately / aka REALLY with ALL HONESTLY / have tagged 11 people.



dah baca RULES tu ?
so here are some question yang Miss Eyda ni tanya saya.
Bismillahirahmanirahim.

Question: Jika anda diberi peluang, negara mana yang anda ingin lawat ?
Ans : Australia 

Question: Apa perkara pertama yang terlintas di fikiran bila bangun dari tidur ?
Ans : Mana Hp saya ! 

Question : Anda single, in relationship, berkahwin atau tunang orang ?
Ans : tunang orang. ( tapi belum declare)

Question : Anda pernah tercirit dalam seluar tak ? HAHA..
Ans: mesti la pernah. Masa sekolah rendah. 
lepas tu stay dalam toilet sampai parents datang. :P

Question : Siapa nama cinta pertama anda ?
Ans : cinta pertama ? 
Azrul nizam cinta terakhir saya.amin
(sorry, saya tak nak sebut nama cinta pertama, sebab saya benci dia)

Question :Berapa bahasa anda boleh kuasai ?
Ans : 3 

Question : Kalau anda marah ape yang anda akan  buat ye ?
Ans : Marah orang yang buat saya marah dan lepas tu saya akan menangis. 

Question: Blog saya comey tak ? cuba beri komen sikit lehh tak ?
Ans: comey . mcm tuan tanah. 

Question : Lagu apa yang anda minati. Knp ?
Ans : Selamat malam. Faizal Tahir. 
 Sebab Incik Cinta akan nyanyikan lagu tu untuk saya sebelum saya tido.

Question: Artis mana yang anda menyampah sekali ?
Ans: Artis yang terlalu seksi.

Question : Apa pesanan anda untuk orang yang mengetag anda ini ?
Ans: Jaga diri baek-baek. Kesihatan tu jaga. 
tak mo active sangat..
bende yang dah lepas biarkan berlalu. yang kita masih hidup, teruskan hidup dan capai cita-cita dan impian kita. saya sentiasa menyokong kebaikan yang awak lakukan.
iloveyou Eyda !



okay. here some question for insan bertuah pada ketika ini.
  • siapakah orang yang paling anda sayang ? kenapa?
  • hadiah yang paling anda inginkan. ?
  • first love awak siapa ? macam mane ley jatuh cinta ?
  • bunyi kentut awak kuat tak ?
  • lepas makan, apa aktiviti awak ?
  • haiwan yang paling awak geli ? kenapa ?
  • lagu yang awak selalu dengar ?
  • makanan kegemaran awak ? kenapa? 
  • awak cantik ke ? siapa cakap ?
  • komen sikit belog saya ni boleh ?
  • bila kali pertama awak kenal saya ? dan apa perasaan dan first impression awak bile kenal saya ?



orang yang bertuah adalah:

Athirah Izzati

Nadiah Jamian. 

Aima Syamimi

Nur Azreena

Riena Redz

Amalina mohsin

Iffah mahfuzah

Shahz Niezarmx

Ferdaus Zulkifli

Mohamad Amri

Amer Syazwan



Selamat menjawab.
^_^
Assalamualaikum...

❤ thank you for drop here. FOLLOW and LIKE ❤

5 comments:

AkuBudakKampung.com said...

nice entry babe

AkuBudakKampung.com said...

kreatif!
hehe..menarik

..:: 公主FaRRaH::.. said...

AkuBudakKampung.com :
you can join if you want. :)

AwieKashi said...

okay...nnt org hapdet! ;)
thnks...

..:: 公主FaRRaH::.. said...

AweiKashi : i'm waiting.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...