Sunday, October 10, 2010

enjoy your day without ....... FULLSTOP !


hye...
salam sayang semua...
semalam hari yang paling penat, paling best bersama kawan-kawan... Biasenyer hariku best bersamanyer.. tapi sekarang enjoy my day without..... tettttt....
Bangun je tidow trus wat keje rumah. ( biase la org perempuankan). Then, siap2 pi UiTM dihatiku..
saya dah janji dengan Fatin Nadzirah utk bersukan extreme bersama... saya nk sangat men Archery tu... dat's y saya setuju join dy.. :) i LOve sukan extreme...

Selepas itu, saya drive dari UiTM --> Sagil ( majlis perkahwinan kakak Azmier) bersama Syikin Saleh... act saya tak tahu jalan nk ke rumah dy... so, redah je.. huhu.. dulu mase ******** dulu, saya tak pernah pi rumah dy. lalu je ade la.. hehe... so semlm first tyme saya jumpe family dy.. mak dy baek sgt.. tapi muke ayah dy garang woo..(bekas askar la.. muke mmg kene bengis sikit). takut saya nak tegur... hehe...

Then sesampai je rumah, saya tengok ibu xde.. td pg ibu da jnji nk gi bndar sama-sama. tapi bile balek ibu xde kat rumah pulak.. aiyoo.. ibu ibu... tunggu punye tunggu saya pun tertidow.. huhu..lame sgt ibu kuar... then saya pun decide nk kuar ke bndar jugak walaupun da lewat petang.. saya nk cri MASQUERADE mask for Intellectual Discourse Dinner.. (temanyer Masquerade ft black and white).. afta that hantar kawan saya pulang ke UiTM dan saya pun pulang ke rumah... huh ! tidow awal la mlm tu.. penat kot.. seharian bergimba.. yiibbaaa...









nad: tak amik gmba mse kite wall climbing.. :(

jemek: tak ingat doe nk amik gmba dgn ko.. :(

aku da raye rumah ko, ko belum raye rumah aku lagi.
memandangkan raye da abes, hutang k..
jangan lupe bayar hutang ko..

(penat aku pakai cntek2.. hahaha)




p/s: i LOVE my friends.....

❤ thank you for drop here. FOLLOW and LIKE ❤

4 comments:

Che Nad said...

hahahaha ;D
nice try ;))
ade full name saya di situ .
trimas trimas .
picxa mana ? ?
waaaaa ...

..:: 公主FaRRaH::.. said...

hehe..
tade.. mane ade kite amik gambar same2..
:(

syikin said...

npe xmsukkn vdoe mse korg ngah wall climbing 2...
huhu,pnt aku rakam tau...

..:: 公主FaRRaH::.. said...

ekyn- haha.. video separuh.. malu deh. hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...