Thursday, January 20, 2011

✿ Perjumpaan Perdana Sektor C


MTU - Majlis Tautan Ukhuwah..
Majlis untuk memperkenalkan Jawatankuasa Perwakilan Kolej (JPK) dan Pegawai Pembangunan Kolej (PPP)
petang tu macam biase la...
reheseal...~
then malam tu pukul 7.45 semua JPK n SEKI kene datang...
PPP datang pukul 8 then makan dulu before majlis start...
our Ketua PPP baru request mcm tu...
guest who our new Ketua PPP ???
siapa yang gi mesti tahu..
so for those yang tak gi mesti tertanya-tanya kan.
hahaha....
before the event bermula...
saya sempat snap a picture with HANIS ZALIKHA !
hahaha ! actually kami 1 kampus..
she is so nice, sporting and cool....
i admire your style sys... :)
hanis zalikha n farrahlina              

then now tengah hot pasal SPOTCHECK....
haha !
so ade la sorang hamba Allah ni..
dengan beraninya tanya, kenapa hot pants, cardigan, inner, n legging kene rampas ???
then our PPP answer,
"kami tak rampas cardigan, inner n legging..
kami hanya rampas hot pants sahaja ...
siapa yang cardigan, inner n legging dia kena rampas, sila bangun sekarang..."

tidak ade seorang pun yang bangun.... huh ! ape ni...
tadi cakap kena rampas, bile tanya tade yang bangun....
so conclusion here, jangan cakap if tak tahu cerita yang sebenar...
khabar angin bukan selalu betul pun....

banyak gak la isu2 yang panas...
its look like 'mereka' suka cari kelemahan 'kami'....
'mereka' ingat tugas 'kami' ni senang ?
1800++ student  'kami' nak jaga ...
so consider sikit k...
'kami' hanya manusia biasa sama macam 'mereka'....




The greatest power is often simple patience.



The secret of my success is a two word answer: Know people.
~Harvey S. Firestone~



p/s:mylastmtu??

❤ thank you for drop here. FOLLOW and LIKE ❤

2 comments:

bungakuning . said...

jumpa dengan hanis zalikha ke ?
Auwww !

..:: 公主FaRRaH::.. said...

yup..
hehe...
kami 1 kampus...
she my senior... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...