Friday, August 5, 2011

5th days of Ramadhan


ahlan wa sahlan
hari ini dah 5 ramadhan...
as my usual la....
routine saya kejut sayang saya bangun sahur then pas sahur tidow balek...
semalam sepatutnya saya tade kelas..
tapi disebabkan tak amik test hari rabu, so saya kene amik test pada hari ini....
pagi tu saya sikit discussion dengan Pengurus Asrama saya..
dekat pukul 12 jugak la dicussion tu habes,..
huhuhu....
pastu balek bilik sambung study...
test pukul 3...
saya ni memang rajin sangat nak study-study ni....
masa test ibu col...
ibu tanya nak balek ke...?
:(
saya cakap tak boleh balek, sebab esok ade MOdul part 5..
tapi saya teringin nak gi Bazaar kat Bandar Utama tu....
bincang-bincang dengan ibu, akhirnya ayah col..
ayah cakap : "tunggu akak cuti lame la baru balek"
saya: "ala... ayah.... takpela kalau macam tu... (ayat pasrah)
so petang tu, Bee saya col...
then pujuk saya...
dy ajak berbuka sama...
sebab dy tak jadi berbuka dengan budak wing dy...
so pukul 5.45pm, kami bersama pergi ke Bazaar yang ade kat dalam UiTM ni....

lepas gi bazaar, macam biase la...
buka kat NR cafe...
bercinta gak la nak daki NR cafe tu...
tapi sebab dengan Orang Tercinta...
aku Rela... ~
haha !
banyak jugak la juadah berbuka yang kami beli...
mee Goreng, nasi Tomato, Kueh Deram, Cendol n teh O ais....
terserempak pulak dengan owner belog http://hikayatamecipak.blogspot.com (urgent)
then selepas makan kami balek la kolej masing-masing...


thanks bee, sebab teman honey...
you complete me !
iloveyousomucchhh....










with love,      

❤ thank you for drop here. FOLLOW and LIKE ❤

4 comments:

JIJI YU said...

ape lak ko ni..dah sahur leh pulak tido balik

amesipa! said...

huiyooo , nama ku diseru lahh !

..:: 公主FaRRaH::.. said...

Abg jiji- haha ! dah tu...

..:: 公主FaRRaH::.. said...

Urgent : haha ! :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...